Wordpress Onderhoud (Light)

Als ondernemer bent u al druk genoeg met het schrijven van teksten voor uw social media, website en andere platformen. U wilt liever niet zelf bezig zijn met WordPress onderhoud. Met een WordPress onderhoud en servicecontract van WIWO Media wordt het technisch beheer aan uw website uit handen genomen. Plugins worden geupdate en regelmatig wordt er een backup van je website gemaakt.

Wat zit er in het driemaandelijks 'Light' pakket?
  1. Beheer per kwartaal
  2. Updates van Wordpress
  3. Updates van Wordpress Plugins
  4. Backup per kwartaal
  5. Opschonen van SPAM
  6. Optimaliseren van database
  7. Malware scan
  8. Gratis premium plugins (die in bezit zijn van WIWO)
  9. Extra Support van 1 uur (t.w.v. € 60,-) per kwartaal


Regelmatig updaten is belangrijk!

Uit veiligheidsoogpunt is het belangrijk om uw WordPress website regelmatig te updaten. Het is namelijk voor hackers en spammers vaak een peuleschil om uw site plat te leggen. Door Wordpress updates te draaien houdt u de beveiliging scherp en up-to-date. Wij zullen naast het updaten van uw Wordpress ook je plugins onder de loop nemen. Het is namelijk niet altijd nodig om plugins up-to-date te houden, maar wij zullen dit alsnog doen.

Voor ieder budget een pakket
U hebt bij WIWO Media keuze uit twee pakketten: maandelijks of driemaandelijks. Het driemaandelijkse pakket, ook wel het Wordpress Onderhoudspakket (Light) genoemd, voldoet in de meeste gevallen. Maar wie een maandelijks pakket, ook wel Wordpress Onderhoudspakket (Premium) genoemd, afneemt krijgt aardig wat extra: maandelijks rapportage met inzage in de statistieken van uw website, zoals bezoekersaantallen, de populairste pagina’s en belangrijkste inhoud. Ook wordt in de gaten gehouden of er dode links (404-pagina's) in uw site zitten. En als extra bonus krijgt u als maandelijkse klant een uur support (t.w.v. €60) kado per maand. De uren kunnen niet opgespaard worden.

Wat valt buiten het servicecontract?
Het servicecontract is exclusief eventueel bijkomende kosten voor het oplossen van mogelijke problemen die gevonden worden tijdens het updaten van WordPress. Ook voor het aanbrengen van grote wijzigingen aan het thema, of het volledig wijzigen van het thema, of uren buiten kantoortijden (weekenden en na 17.30 uur), geldt een andere tarief (€ 80,- per uur).

  • 0 gebruikers vonden dit artikel nuttig
Was dit antwoord nuttig?

Gerelateerde artikelen

Wordpress Onderhoud (Premium)

Als ondernemer bent u al druk genoeg met het schrijven van teksten voor uw social media, website...