WIWO Spoedlijn

Wij bieden 24/7 support! Dit vinden wij namelijk belangrijk, aangezien website- en serveraanvallen niet perse overdag hoeven te gebeuren.
Tevens kunt u zelf perongeluk ook iets verkeerds hebben gedaan, waardoor uw website offline is gegaan. Mocht u er niet uitkomen, dan zijn wij er om u te helpen.

Mocht u een onderhoudscontract bij ons hebben en in de avonduren bellen, dan gelden er andere tarieven. De service kost u dubbele uren.
Mocht u dus een onderhoudscontract hebben met 2 uur support per maand/kwartaal, dan zullen wij na sluitingstijd voor 1 uur werk 2 uur rekenen.

Kan ik bellen i.v.m. het slecht functioneren van mijn website?
U kunt uitsluitend naar onze spoedlijn bellen voor urgente kwesties, zoals het treffen van een virus/hack op uw website/server.
In dit geval helpen wij u graag uit de brand. Mocht u niet beschikken over een passende onderhoudscontract, dan kunnen er extrakosten in rekening gebracht worden.

Wat zijn de stappen die ik moet nemen voordat ik bel?
Stap 1: Is je website en/of server offline? Controleer op IsHetOnline.nl of de website online is. Als uw website volgens IsHetOnline.nl gewoon online is dan verzoeken wij u om een helpdesk ticket aan te maken via uw klantenpaneel.
Stap 2: Controleer op https://mijnwiwo.nl/serverstatus of er een storing bekend is voor uw server. Indien de storing bekend is hoeft u geen contact met ons op te nemen.
Stap 3: Als uw website volgens bovenstaande website offline is en er is geen storing zichtbaar, dan kunt u bellen naar onze spoedlijn.
 

Let op: Als u belt naar de spoedlijn zonder eerst stap 1 op te volgen, wordt er €99 euro exclusief BTW in rekening gebracht.

Telefoonnummer spoedlijn       +31 (0)10-3116855
Houdt uw (bedrijfsgegevens) Postcode & huisnummer bij de hand
  • Spoedlijn, Spoed
  • 1 gebruikers vonden dit artikel nuttig
Was dit antwoord nuttig?

Gerelateerde artikelen

Hoe contacteer ik de helpdesk?

Wilt u een helpdesk ticket aanmaken nadat u de kennisbank heeft geraadplecht, doe dan het...

Klopt het dat mijn website offline is?

U kunt uw websites niet bezoeken? Het is mogelijk dat er dan een storing is, maar het is ook...